Rekisteröidy
09 455 80 86
StockFood
Char with stuffed morels and rye bread croutons on a bed of spinach coulis at the 'Auberge Frankenbourg' restaurant in La Vancelle, France, made by the chef Sébastien Buecher

12316762
Char with stuffed morels and rye bread croutons on a bed of spinach coulis at the 'Auberge Frankenbourg' restaurant in La Vancelle, France, made by the chef Sébastien Buecher

Hinnat kuvalle

alk. 20 €

editorial (book, digital media, magazine, newspaper, television jne.) alk. 20 €
commercial (electronic, outdoor, print, social media, television jne.) alk. 100 €
consumer product (calendar, greeting, post card, packaging jne.) alk. 100 €

Tarvitsetko useampia kuvia? Meillä on täydellinen ratkaisu pienille ja suurille yrityksille! Ota yhteyttä tänään!


Series Icon Tämä kuva on osa sarjaa

Char with stuffed morels and rye bread croutons on a bed of spinach coulis at the 'Auberge Frankenbourg' restaurant in La Vancelle, France, made by the chef Sébastien Buecher
Foie gras with creamy goat's cheese and harissa raspberries at the 'Auberge Frankenbourg' restaurant in La Vancelle, France, made by the chef Sébastien Buecher
Raspberry and pistachio mousse with a liquid centre at the 'Auberge Frankenbourg' restaurant in La Vancelle, France, made by the chef Sébastien Buecher

Recipe Icon Voit tilata kuvaan reseptin

(Näyte)
Saatavuus: 1-2 arkipäivää Englanti UK sekä muille kielille
Hinta: alk. 19 €
Ota yhteyttä: 09 455 80 86 tai toimisto@tekstikuva.fi

Hinnat ja toimitusajat koskevat yksittäisiä reseptejä. Suuremmista tilauksista teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen. Täältä löydät lisätietoja resepteistämme ja reseptipalvelustamme.

Image Professionals ArtShop

Painata tämä kuva julisteeksi tai lahjatavaraksi.

Haluatko tilata tämän kuvan julisteeksi tai lahjaksi? ArtShop löydät erilaisia korkealaatuisia painotuotteita ja lahjaideoita. Tarjoamme:

Julisteet, kangaspainatukset, onnittelukortit, t-paidat, IPhone-kotelot, muistikirjat, suihkuverhot ja paljon muuta! Lisätietoa ArtShop.

Valitse painotuote ArtShop
Kuva ID:12316762
Kuvateksti:Char with stuffed morels and rye bread croutons on a bed of spinach coulis at the 'Auberge Frankenbourg' restaurant in La Vancelle, France, made by the chef Sébastien Buecher
Lisenssityyppi:Rights-managed
Kuvaaja:StockFood / Jalag / Lehmann, Joerg
Kuvakoko:3620 px x 4827 px