Rekisteröidy
09 455 80 86
StockFood

Meillä hyvä ammattitaito kannattaa.

Etsimme jatkuvasti huippuluokan valokuvaajia, olipa kyseessä sitten pitkän kokemuksen omaava ammattilainen tai luova tulokas. Maailman johtavana ruokakuvauksen toimistona kokoelmamme sisältää laajan valikoiman kuvia, videoita, featureja ja reseptejä ruoanlaittoon, syömiseen ja nauttimiseen liittyvistä aiheista. Nykyaikaiset, autenttiset ja erottuvat kuvat kaikilta näiltä aloilta ovat vahvuutemme. Olisimme iloisia, jos työsi yllättäisi meidät, ja odotamme innolla yhteydenottoasi. Autamme sinua myymään kuvasi kaikkialla maailmassa.

Ruokakuvaus on intohimomme.
Sinunkin?

Miksi StockFood?

Lähellä asiakasta

Asiakkaitamme ovat suuret kustantamot ja virastot sekä monenlaiset elintarvike- ja media-alan erityisasiakkaat. Pidämme erityisen tiivistä yhteyttä asiakkaisiimme ja arvostamme kumppanuuteen perustuvaa suhdetta. Tämä takaa sen, että tavoitat kanssamme juuri oikeat ostajat.

Ammattilainen

Ammattimaiset avainsanat, palaute lähettämistäsi kuvista, tiivis yhteydenpito sinun ja asiantuntijoidemme välillä sekä jatkuva tiedottaminen asiakkaidemme tarpeista ja nykytrendeistä.

Rajaton ja globaalisti verkottunut

Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme verkoston avulla tarjoamme kuvasi suoraan paikan päällä lukuisissa maissa kaikissa maanosissa. Tällä tavoin tavoitamme puolestasi kansainväliset ostajat kustannus-, mainos- ja media-alalla ympäri maailmaa.

Best Of

Edustamme intohimoa ja taitotietoa ruokakuvauksessa ja resepteissä. Kokeneista asiantuntijoista koostuva tiimimme etsii jatkuvasti uusia kykyjä. Tarjoamme asiakkaillemme yli 800 000 valittua teosta parhailta valokuvaajilta.

Mitä etsimme

Motiivit, jotka tekevät vaikutuksen. Kuvat, jotka puhuvat puolestaan ja ja jotka toimivat myös yksinään. Yksittäiset kuvat, joissa on wow-ilmiö, syvyyttä, leveyttä tai yksityiskohtia.

Kuvia, joissa on muutakin kuin kaunis motiivi. Kuvia, jotka saavat sinut luovaksi: Reseptikuvaus ja vaiheittaiset ohjeet. Mielellään myös reseptitekstejä ja lisätietoja.

Liikkuvat kuvat ja kuvat, jotka liikuttavat. Videoita kaikista reseptien valmistukseen liittyvistä aiheista. Lyhyet klipit, suuret tunteet tai valmiiksi leikatut kuvaukset äänen kanssa.

Raportteja. Ne vievät meidät kulinaariselle matkalle erityiseen ruoka-aiheeseen, maahan, vuodenaikaan tai juhlatilaisuuteen. Kuvat ja halutessasi niihin sopivat tekstit kertovat tarinoita.

10 vinkkiä valokuvaajille

Myy kuvasi menestyksekkäästi ympäri maailmaa.

Näytä 10 vinkkiä

Esimerkkejä julkaisuista

Desserts - The Ultimate Cookbook
Fresh Food 2023
John Whalen III - Seasoned
National Geographic - Traveller-Food
Meatballs - The Ultimate Cookbook
Air Fryer Recipes
Baking Heaven Jubilee Special
Baking Heaven - June 2021
Baking Heaven - July 2021
Gluten-Free Heaven - April 2020
Great British Food - Spring 2022
Great British Food - June 2021
Great British Food - October 2019
Great British Food - September 2019
Great British Food - Spring 2021
Lose Weight Feel Great! - July / August 2021

Miten minusta tulee StockFood-valokuvaaja?

Jos haluat hakea StockFood, lähetä meille sähköpostia ja linkki verkkosivustollesi tai verkkogalleriallesi osoitteeseen artists@imageprofessionals.com. Näin saamme ensivaikutelman portfoliostasi ja voimme antaa sinulle palautetta. Jos näemme hyvän pohjan menestyksekkäälle yhteistyölle, haluaisimme tietenkin nähdä sinusta enemmän ja tehdä kanssasi valokuvaajasopimuksen.

Täältä löydät tietoa siitä, kuinka voit toimittaa valokuvat, artikkelit ja videot sujuvasti:

Lähettäessäsi kuvia, artikkeleita tai videoita, täytä oheinen kaavake ja lähetä se videon mukana:

Model release- ja/tai property release-luvat tulee tarvittaessa toimittaa lähetyksen mukana. Kts. täältä niihin kuuluvat sopimukset:

Model Release Agreement noudattaa GDPR-säännöksiä (DSGVO), jotka BVPA:n (German Federal Association of the Image Industry) asianajajat ovat kehittäneet. Ota huomioon, että tässä toimitetut mallikaavakkeet eivät käsitä lakiapua eivätkä korvaa lainopillista apua tai muita neuvoja, jotka liittyvät yksittäiseen tapaukseen.

Margarita Semadeni

Margarita Semadeni

Margarita auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi:

Phone+49 (89) 747 202 89 Mailartists@imageprofessionals.com