Rekisteröidy
09 455 80 86
StockFood

Meistä

Ruoka pääosassa alusta alkaen.
Nykyään, maailman suurin kokoelma ruokakuvia ja -mediaa.

StockFood on maailman johtava ruoka-asiantuntija mediatoimistojen joukossa. Edustamme luovia ammattilaisia, joilla on monipuolisin ja korkealaatuinen kokoelma ruokakuvia ja videoita. Tarjontaamme kuuluu myös kokonaiset artikkelit kuvineen ja resepteineen, ja tekstit ovat saatavilla lukuisilla kielillä.

Ruokakuvausta vuodesta 1979

Valokuvaaja Pete A. Eisingin Münchenissa, Saksassa, perustama StockFood keskittyi ruoan maailmaan heti alusta alkaen. Yritys tarjosi aluksi eksklusiivisia Rights-managed-kuvia. Vuonna 2002 tarjonta laajeni Royalty-free-kuviin, ja vuonna 2008 myös videot tuotiin mukaan. Kuvat ja reseptit sisältävät artikkelit tulivat saataville vuonna 2011. Tänä päivänä talon oman toimituksen tiimi voi tarjota sopivan tekstin kaikkiin kuviin, videoihin, artikkeleihin sekä resepteihin.

Ya sea moderna, clásica, conceptual, artística o extravagante – contenido y producciones de StockFood se pueden encontrar hoy en día en publicaciones de alta calidad de impresión, aplicaciones móviles, anuncios, libros y calendarios de todo el mundo. StockFood on ollut Hubert Burda Median tytäryhtiö vuodesta 2016.

Maailmanlaajuiset yhteydet

Viime vuosina useita erikoiskuvatoimistoja ja ammattimaisia palveluja on lisätty mukaan, joten StockFood GmbH nimettiin uudelleen Image Professionals GmbH syyskuussa 2019. Münchenin pääkonttorin lisäksi meillä on kansainvälinen yhteistyöverkosto yli 75 maassa.

Image Professionals kuuluu moniin kansallisiin ja kansainvälisiin organisaatioihin, mukaan lukien:

Image Professionals GmbH (Munich, Germany)
Image Professionals GmbH (Munich, Germany)