Nämä verkkosivustot analysoivat kävijöiden käyttäytymistä mm. evästeiden avulla. Evästeitä käytetään sivujen käyttöasteen tarkasteluun, tarjousten optimointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Analyysin tuottavat yhteistyökumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja jo olemassa oleviin tietoihinsa. Voit saada lisätietoja tai muokata tietosuoja-asetuksiasi milloin tahansa “Lue lisää ja asetukset“:PrivacyPolicy – kohdasta. Jatkamalla sivustojen käyttöä hyväksyt operaattorin ja kolmansien osapuolien tietojen käsittelyn – peruutettavissa milloin tahansa tulevaisuudessa.
Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi. Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA. Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood

Meistä

Ruoka pääosassa alusta alkaen.
Nykyään, maailman suurin kokoelma ruokakuvia ja -mediaa.

StockFood on maailman johtava ruoka-asiantuntija mediatoimistojen joukossa. Edustamme luovia ammattilaisia, joilla on monipuolisin ja korkealaatuinen kokoelma ruokakuvia ja videoita. Tarjontaamme kuuluu myös kokonaiset artikkelit kuvineen ja resepteineen, ja tekstit ovat saatavilla lukuisilla kielillä.

Ruokakuvausta vuodesta 1979

Valokuvaaja Pete A. Eisingin Münchenissa, Saksassa, perustama StockFood keskittyi ruoan maailmaan heti alusta alkaen. Yritys tarjosi aluksi eksklusiivisia Rights-managed-kuvia. Vuonna 2002 tarjonta laajeni Royalty-free-kuviin, ja vuonna 2008 myös videot tuotiin mukaan. Kuvat ja reseptit sisältävät artikkelit tulivat saataville vuonna 2011. Tänä päivänä talon oman toimituksen tiimi voi tarjota sopivan tekstin kaikkiin kuviin, videoihin, artikkeleihin sekä resepteihin.

Ya sea moderna, clásica, conceptual, artística o extravagante – contenido y producciones de StockFood se pueden encontrar hoy en día en publicaciones de alta calidad de impresión, aplicaciones móviles, anuncios, libros y calendarios de todo el mundo. StockFood on ollut Hubert Burda Median tytäryhtiö vuodesta 2016.

Maailmanlaajuiset yhteydet

Münchenin pääkonttorin lisäksi toimistot perustettiin myös Kennebunkiin, Maineen (USA) vuonna 1996 ja Lontooseen, Englantiin (UK) vuonna 2007. StockFoodilla on maailmanlaajuisesti n. 60 työntekijää, joista 45 työskentelee pääkonttorilla. Laajan jakeluverkoston myötä näiden kolmen päätoimiston lisäksi kokoelmamme ovat nähtävillä yli 75:ssä muussa maassa.

StockFood kuuluu moniin kansallisiin ja kansainvälisiin organisaatioihin, mukaan lukien:

StockFood offices
Image Professionals GmbH (Munich, Germany)
StockFood America, Inc. (Kennebunk, ME, USA)
StockFood Ltd. (London, UK)