11222230 Clear fish stock, Biskuit-Käseschöberl (cheese sponge soup accompaniments), Tirteln (deep-fried pastries from South Tyrol) filled with quark and bacon dumplings
Jäljempänä luetellut reseptitekstit ovat välittömästi saatavilla tätä kuvaa varten.
Muita reseptitekstejä, ravintoarvotietoja, reseptivariaatioita (esim. vegaaniset, gluteenittomat) tai reseptitekstejä jopa 30 muulla kielellä on saatavilla pyynnöstä (toimitusaika 1-2 työpäivää).
Kleine Speckknödel in der Brühe
Hinta:
alk. 19 €
Resepti nro:
1149734
Kieli:
Saksa
Merkkien määrä:
1317
Energia (annosta kohti):
up to 400 kcal
Valmistusaika:
40 min
Kokonaisaika:
70 min
Vaikeustaso:
medium
Käseschöberl in der Brühe
Hinta:
alk. 19 €
Resepti nro:
1149737
Kieli:
Saksa
Merkkien määrä:
1121
Energia (annosta kohti):
up to 150 kcal
Valmistusaika:
25 min
Kokonaisaika:
25 min
Vaikeustaso:
easy
Südtiroler Tirteln in der Brühe
Hinta:
alk. 19 €
Resepti nro:
1149735
Kieli:
Saksa
Merkkien määrä:
1722
Energia (annosta kohti):
up to 550 kcal
Valmistusaika:
65 min
Kokonaisaika:
95 min
Vaikeustaso:
medium
Huomaa, että kukin resepti sisältää vain yhden ruokalajin. Jos tarvitset kaikki ruokalistan reseptit, sinun on tilattava ne yksitellen.
Hinnat ja toimitusajat koskevat yksittäisiä reseptejä. Suuremmista tilauksista teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen. Täältä löydät lisätietoja resepteistämme ja reseptipalvelustamme.
Jos haluat tilata haluamasi reseptitekstit, ota yhteyttä palvelutiimiimme:
When the grapes are harvested and the leaves turn golden yellow it is time for hearty dishes and wine in the Alpine regions of South Tirol. Here are a selection of recipes for this unique cuisine.
Clear fish stock, Biskuit-Käseschöberl (cheese sponge soup accompaniments), Tirteln (deep-fried pastries from South Tyrol) filled with quark and bacon dumplings