Rekisteröidy
09 455 80 86
StockFood
Cold strawberry soup with Szechuan pepper sorbet

11221476
Cold strawberry soup with Szechuan pepper sorbet

Hinnat kuvalle

alk. 20 €

editorial (book, digital media, magazine, newspaper, television jne.) alk. 20 €
commercial (electronic, outdoor, print, social media, television jne.) alk. 100 €
consumer product (calendar, greeting, post card, packaging jne.) alk. 100 €

Tarvitsetko useampia kuvia? Meillä on täydellinen ratkaisu pienille ja suurille yrityksille! Ota yhteyttä tänään!


Series Icon Tämä kuva on osa sarjaa

Blood oranges filled with a dessert made of blood orange juice, cream and sugar, topped with a caramel lattice
Wine jelly with lemon verbena, melon balls and sabayon
Chocolate dumplings with raspberries and a wild fruit sauce
Blood oranges filled with a dessert made of blood orange juice, cream and sugar, topped with a caramel lattice
Sweet pomegranate roulade with ricotta, pistachios and dates
Cold strawberry soup with Szechuan pepper sorbet
Chocolate and lavender fondue with fruit
Lavender flower meringue with blueberries and vanilla filling

Recipe Icon Voit tilata kuvaan reseptin

(Näyte)
Saatavuus: 1-2 arkipäivää Englanti UK sekä muille kielille
Hinta: alk. 19 €
Ota yhteyttä: 09 455 80 86 tai toimisto@tekstikuva.fi

Hinnat ja toimitusajat koskevat yksittäisiä reseptejä. Suuremmista tilauksista teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen. Täältä löydät lisätietoja resepteistämme ja reseptipalvelustamme.

Image Professionals ArtShop

Painata kuvamme julisteiksi tai lahjoiksi.

ArtShopi voit tilata kokoelmastamme valittuja kuvia julisteiksi tai lahjoiksi. Tutustu erilaisiin painomahdollisuuksiin:

Julisteet, kangaspainatukset, onnittelukortit, t-paidat, IPhone-kotelot, muistikirjat, suihkuverhot ja paljon muuta! Lisätietoa ArtShop.

Image Professionals ArtShop-verkkokauppaan
Kuva ID:11221476
Kuvateksti:Cold strawberry soup with Szechuan pepper sorbet
Lisenssityyppi:Rights-managed
Kuvaaja:StockFood / Taube, Franziska
Kuvakoko:3413 px x 5120 px
Rajoitukset: clearance required for cookbooks