Nämä verkkosivustot analysoivat kävijöiden käyttäytymistä mm. evästeiden avulla. Evästeitä käytetään sivujen käyttöasteen tarkasteluun, tarjousten optimointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Analyysin tuottavat yhteistyökumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja jo olemassa oleviin tietoihinsa. Voit saada lisätietoja tai muokata tietosuoja-asetuksiasi milloin tahansa “Lue lisää ja asetukset“:PrivacyPolicy – kohdasta. Jatkamalla sivustojen käyttöä hyväksyt operaattorin ja kolmansien osapuolien tietojen käsittelyn – peruutettavissa milloin tahansa tulevaisuudessa.
Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi.
Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood
Aran Goyoaga

Aran Goyoaga Ruokabloggaaja

USA

Aran Goyoaga combines variations of Basque cuisine with her own creative gluten-free dishes.

Her blog www.cannellevanille.com is based on the flavours of her Basque childhood and translated means, ‘cinnamon and vanilla’. She loves photographing fish and vegetables because these are the foods she craves.

Aran Goyoaga is a Basque ex-pat living in the U.S.A. She named her blog “Cannelle Et Vanille” because cinnamon and vanilla are the smells and tastes of her childhood. The freelance food writer, stylist and photographer now lives in Seattle, Washington and published her first cookbook “Small Plates and Sweet Treats” in 2012. She started experimenting with gluten-free recipes after she found out she had a genetic gluten sensitivity. Since switching to a gluten-free diet, all her symptoms have disappeared. For those who prefer to cook with gluten, she recommends substituting all-purpose whole wheat flour for the gluten free flour in her recipes. Her favourites subjects are the foods she craves – fish and vegetables. She enjoys creating recipes and photographing them. She admits to a tableware and prop ‘addiction’ and buys a lot of her dishes are from local Seattle shops but also has some from her childhood home in Bilbao.

Aran is a mother of two children and uses her blog as a personal journal of her recipes, photographs, travels and stories about her life. She also teaches cooking classes and holds workshops in food styling.

A plate of different coloured eggs Dried rose buds in preserving jar Fiddleheads (young fern shoots, Canada) Whole eggs and egg shells in an egg box (seen from above) Gazpacho with radishes Fried eggs with ham