Nämä verkkosivustot analysoivat kävijöiden käyttäytymistä mm. evästeiden avulla. Evästeitä käytetään sivujen käyttöasteen tarkasteluun, tarjousten optimointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Analyysin tuottavat yhteistyökumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja jo olemassa oleviin tietoihinsa. Voit saada lisätietoja tai muokata tietosuoja-asetuksiasi milloin tahansa “Lue lisää ja asetukset“:PrivacyPolicy – kohdasta. Jatkamalla sivustojen käyttöä hyväksyt operaattorin ja kolmansien osapuolien tietojen käsittelyn – peruutettavissa milloin tahansa tulevaisuudessa.
Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi. Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA. Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood
Luzia Ellert

Luzia Ellert

Germany

Luzia Ellert lives and works in Vienna where she was born. She loves the city which provides both food and inspiration for her creativity. She learned her craft the old fashioned way, apprenticing first with an industrial photographer who was a master of lighting. Later she assisted a fashion photographer. After years as photo editor for the ground breaking magazine Wiener, she eventually set up her own studio where she could concentrate on still life and food photography.

She works in advertising and for magazines and publishing companies. Most recently she has cooperated on a number of exceptional cook books (most of them published by Munich’s Collection Rolf Heyne). This enabled her to work closely with celebrity chefs like Johanna Maier, Dieter Müller, Sven Elverfeld, Christian Jürgens and Kolja Kleeberg.

Layered cake with chestnut cream Rose petal sorbet with fresh berries Assorted kebabs, grilled hot peppers and dips on a wooden table Cherry and geranium dessert Different soups on spoons Glasses of white and red wines from Australia Smoked ham, sliced (view from above)