Den här webbplatsen analyserar besökares användarbeteende, med hjälp av cookies, bland annat för mätning av besökta sidor, optimeringserbjudanden och personalisering av innehåll. Våra analyspartners kan kombinera denna information med andra uppgifter dem har till sitt förfogande. Du kan få ytterligare information och ändra dina dataskyddsinställningar när som helst under länken Läs mer och inställningar. Genom att fortsätta att använda webbplatsen, godkänner du den här databehandlingen av webbplatsoperatören och tredje part – återkallelse för revision när som helst i framtiden.
Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi.
Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood

Soul Rolls

Tästä lähtien syömme ruokamme käsin. Tutustu trendikkäisiin rulliin!

Rasiat olivat eilen, kulhot ovat tänään. Huomenna rullaamme ruokamme – Soul Rolls seuraavana!

Soul Rolls on trendi, joka kuvastaa nykyajan henkeä. Nykyelämä on entistä hektisempää, seuraavasta tapaamisesta toiseen juoksemista. Joten ruoan ei tulisi hidastaa meitä olemalla yksitoikkoista ja epäterveellistä.

Näillä trendikkäillä rullilla ei ole kuin mielikuvitus rajana. Kokeile aamiaskananmunaa käärittynä tortillaan, lounassalaattia, joka on kääritty riisipaperiin. Keskity nopeuteen ja luovuuteen. Terveelliset ainekset on pakattu jännittäviin yhdistelmiin – kuten pinaatti yrttitaikinaan tai paistettuun kinkkuun.
Sinulla on rajaton mahdollisuus jännittäviin yhdistelmiin: kukkia ja tonnikalaa tai kookosriisiä ja kurkkusalaattia.

Soul Rolls-rullat voidaan valmistaa helposti ja ne voidaan nauttia missä vain. Kun nautimme sitä mitä haluamme, siellä missä haluamme, tulemme onnelliseksi.

Tutustu Soul Rolls-rulliin

Lataa nämä kolme ilmaista reseptiä, jotta voit kokeilla uutta trendiä välittömästi: