Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi. Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA. Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood

Tietoa valokuvaajille

Oletko intohimoinen ruokakuvaaja? Liity meihin!
Täältä voit löytää tietoa hakemuksen jättämisestä ja muusta...

Olkoon sinulla sitten vuosien ammattikokemus tai olet luova aloittelija, olemme aina etsimässä loistavia uusia kuvaajia. Lähetä alustava hakemuksesi yhteystietojesi kera osoitteeseen photographers@imageprofessionals.com. Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Kuvia, artikkeleita ja videoita lähettäessä ota huomiin seuraavat ehdot:

Submission Guidelines for Images and Features
Submission Guidelines for Videos

Lähettäessäsi kuvia, artikkeleita ja videoita, täytyy alla olevat lomakkeet täyttää ja lähettää niiden mukana:

Feature Submission Form
Video Submission Form

Model release- sekä Property release-kaavakkeet valokuvaajille ovat saatavilla sisäänpääsyn vaativasta Uutisia valokuvaajille – osiosta. Mikäli olet yksi yhteistyövalokuvaajistamme, mutta sinulla ei vielä ole pääsyä osioon, ota meihin yhteyttä.

Kuvapyynnöt -sivulla esittelemme “Kaikkien aikojen suosikit”, teemat, joista asiakkaamme ovat jatkuvasti kiinnostuneita. Olemme tietenkin aina tyytyväisiä, kun näitä aiheita tulee meille. Lisäksi informoimme valokuvaajiamme viimeisimmistä juttupyynnöistä kuukausittaisella “Wish List”-uutiskirjeellämme. Jotkut mukaan tulevista aiheista ovat ihan uusia ja toisilla kysytyistä aiheista taas on lyhyemmät toimitusajat.

Yhteydenotot

Avreliane Heinlein
Avreliane Heinlein
Manager Photographers & Art Dept.
+49 (89) 747 202 22