Den här webbplatsen analyserar besökares användarbeteende, med hjälp av cookies, bland annat för mätning av besökta sidor, optimeringserbjudanden och personalisering av innehåll. Våra analyspartners kan kombinera denna information med andra uppgifter dem har till sitt förfogande. Du kan få ytterligare information och ändra dina dataskyddsinställningar när som helst under länken Läs mer och inställningar. Genom att fortsätta att använda webbplatsen, godkänner du den här databehandlingen av webbplatsoperatören och tredje part – återkallelse för revision när som helst i framtiden.
Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi.
Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood

Kuvat

Huippuluokan ruoka-, juoma ja lifestylekuvia
yli tuhannelta kuvaajalta maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja

Löydä upea ja kaikenkattava ruokakuvavalikoimamme, joka pitää sisällään maailman suurimman kokoelman Rights managed- ja Royalty-free-kuvia:

Laaja kokoelmamme (710 000) ruokakuvia sisältää yli tuhannen ammattikuvaajan materiaalia maailmanlaajuisesti, myös lukuisilta palkituilta kuvaajilta. Kokoelmamme jatkaa kasvuaan. Jokainen uusi kuva kuva tarkistutetaan kokeneilla kuvatoimittajillamme ja kuvan täytyy läpäistä tarkat vaatimuksemme ennen kuin se lisätään valikoimaamme.

Todellista ruokataidetta

Stockfoodilla ruokakuvaus on vaativien laatustandardien mukaista – monipuolinen valikoima kuvia, jotka ovat huolellisesti valittuja halutun tyylin mukaan ja täydellisesti rajattuja, ilman kompromisseja. Kaikki ruokalajit ovat valmistettu tuoreista, puhtaista raaka-aineista. Luonnollisesti, herkullisesti, aidosti.

Rights-managed-kuvat

Jokainen Rights-managed-kuvamme on saatavilla yksityiskohtaisen käyttöhistorian kera. Voimme pitää huolen koko julkaisuoikeusprosessista, halutessasi julkaisua myös yksinoikeudella. Rights-managed -kuvien hinnat perustuvat suunniteltuun käyttötarkoitukseen. Rights-managed-kuvat ovat erittäin korkealaatuisia ja vaihtelevat teemoittain yleisluontoisista kuvista aina erikoisempiinkin otoksiin.

Royalty-free-kuvat

Rights-managed-kuvien rinnalla, kuvakokoelmastamme löytyy 160 000 houkuttelevaa Royalty-free -ruokakuvaa. Täältä löydät suosituimmat klassikot kansainvälisistä keittiöistä, kuvat upeilla taustoilla, lähikuvat ym. Royalty-free-kuvien etu on siinä, että kertaostolla voi ostaa kuvan rajattomaan käyttöön. Kaikki kuvat ovat käytettävissä mainontaan ja hinta perustuu yksinomaan haluttuun tiedostokokoon. Lisätietoja löydät täältä: Rights-managed- ja Royalty-free-kuvien ero .

Kuvien ostaminen

Voit laskea hinnat verkosssa kaikille kuvillesi ja maksaa luottokortilla. Halutessasi tiimimme voi lisätä sinulle tilin kuvaostoksia varten. Parhaille asiakkaillemme järjestämme räätälöityjä hintapaketteja. Tiimimme auttaa sinua mielellään kuvavalinnoissa: Selection Service.
Tunnetko jo muut tuotteemme?
  • Kuvatupea valikoima monimuotoista kuvamateriaalia ja aiheita
  • Artikkelitkorkealaatuisia juttukonaisuuksia sisältäen kuvat ja reseptit
  • Videotmodernia ruoanvalmistusta videoiden muodossa sekä tuoreita videoklippejä
  • Reseptitasiantuntevasti kirjoitettuna ja vaihtoehtoisesti ravitsemusinformaation kera
Jos se liittyy ruokaan, meillä on lähes kaikkea. Ja loput ovat työn alla...