Nämä verkkosivustot analysoivat kävijöiden käyttäytymistä mm. evästeiden avulla. Evästeitä käytetään sivujen käyttöasteen tarkasteluun, tarjousten optimointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Analyysin tuottavat yhteistyökumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja jo olemassa oleviin tietoihinsa. Voit saada lisätietoja tai muokata tietosuoja-asetuksiasi milloin tahansa “Lue lisää ja asetukset“:PrivacyPolicy – kohdasta. Jatkamalla sivustojen käyttöä hyväksyt operaattorin ja kolmansien osapuolien tietojen käsittelyn – peruutettavissa milloin tahansa tulevaisuudessa.
Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi.
Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood
Eva Gründemann

Eva Gründemann

Germany

When Eva Gründemann started as a designer for functional sportswear in the 1990s she did not think at all about food photography. Nevertheless, she had developed a passion for food from all over the world during her business trips to Asia.

She discovered her vocation for food photography by accident when she tested the functions of her first DSLR camera, using food as the subject. Meanwhile, she is not only photographing food but also writing about her experiences with vegetarian food on her blog food-vegetarisch.de, where she is also trying out her mum’s recipe collection from the 1950s.

A lover of vegetarian food, Eva presents the food in her photos as naturally as possible. It’s even possible to eat the food when the photo shooting is over. All shots are taken using natural light whenever possible to give her photos a fresh, light and natural look.

Sugar-free almond truffles with cocoa powder Raw cocoa beans (seen from above) Homemade hazelnut sauce (sugar-free, lactose-free) Cong You Bing (fried spring onion fritters with a soya dip, China) Polenta spinach tart with tomato pesto Fresh strawberries with homemade hazelnut sauce