Nämä verkkosivustot analysoivat kävijöiden käyttäytymistä mm. evästeiden avulla. Evästeitä käytetään sivujen käyttöasteen tarkasteluun, tarjousten optimointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Analyysin tuottavat yhteistyökumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja jo olemassa oleviin tietoihinsa. Voit saada lisätietoja tai muokata tietosuoja-asetuksiasi milloin tahansa “Lue lisää ja asetukset“:PrivacyPolicy – kohdasta. Jatkamalla sivustojen käyttöä hyväksyt operaattorin ja kolmansien osapuolien tietojen käsittelyn – peruutettavissa milloin tahansa tulevaisuudessa.
Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi. Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA. Siirry maahan usa.stockfood.com
StockFood
Julia Cawley

Julia Cawley Ruokabloggaaja

Germany

Liz & Jewels is the blog of Lisa Nieschlag and Julia Cawley. They have two things in common: cooking and creativity. Each has her own unique approach to the perfect meal. When they cook the same recipe, the culinary challenge is met. Their unique partnership has resulted in three cookbooks and food styling and photography workshops on both sides of the Atlantic.

The two women worked together even before Julia moved to the USA. Not only did they work together in Lisa’s design agency but they also cooked in the same kitchen. The results, perfectly styled and photographed eventually appeared in their first cookbook.

Their first book was sold out in a month and success has also crowned its successors. Liz and Jewels are living proof that a dream can become reality if you have the passion to make it work.

Pear and chocolate tart with icing sugar Carrot cake with icing sugar, sliced A rustic plum cake Tacos with vegetables and poached eggs A Bowl of Bean Stew Pink meringues Lemon and coconut cheesecake with pistachio nuts