Rekisteröidy
09 455 80 86
Olet tällä hetkellä verkkosivustoilla Suomi.
Saadaksesi hintatietoja ja käyttääksesi ostoskoria, siirry oman maasi sivustoille USA Go to usa.stockfood.com
StockFood

Kuvat

Huippuluokan ruoka-, juoma ja lifestylekuvia
yli tuhannelta kuvaajalta maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja

Löydä upea ja kaikenkattava ruokakuvavalikoimamme, joka pitää sisällään maailman suurimman kokoelman Rights managed- ja Royalty-free-kuvia:

Laaja kokoelmamme (680 000) ruokakuvia sisältää yli tuhannen ammattikuvaajan materiaalia maailmanlaajuisesti, myös lukuisilta palkituilta kuvaajilta. Kokoelmamme jatkaa kasvuaan. Jokainen uusi kuva kuva tarkistutetaan kokeneilla kuvatoimittajillamme ja kuvan täytyy läpäistä tarkat vaatimukset ennen kuin se lisätään valikoimaamme.

Todellista ruokataidetta

Stockfoodilla, ruokakuvauksemme on vaativien laatustandardien mukaista – monipuolinen valikoima kuvia, jotka ovat huolellisesti valittuja halutun tyylin mukaan, täydellisesti rajattuja, ilman kompromisseja. Kaikki ruokalajit on valmistettu tuoreista, puhtaista raaka-aineista. Luonnollisesti, herkullisesti, aidosti.

Rights-managed-kuvat

Jokainen Rights-managed-kuvamme on saatavilla yksityiskohtaisen käyttöhistorian kera. Voimme pitää huolen koko julkaisuoikeusprosessista, halutessasi julkaisuun myös yksinoikeudella. Rights-managed images -hinnat perustuvat suunniteltuun käyttötarkoitukseen. Rights-managed-kuvat ovat erittäin korkealaatuisia ja vaihtelevat teemoittain yleisluontoisista kuvista aina erikoisempiinkin otoksiin.

Royalty-free-kuvat

Rights-managed-kuvien rinnalla, kuvakokoelmastamme löytyy 150 000 houkuttelevaa Royalty-free images -ruokakuvaa. Täältä löydät suosituimmat klassikot kansainvälisistä keittiöistä, kuvia upeilla taustoilla, lähikuvia ym. Royalty-free-kuvien etu on siinä, että silloin kertaostolla voi ostaa kuvan rajattomaan käyttöön. Kaikki kuvat ovat käytettävissä mainontaan ja hinta perustuu yksinomaan haluttuun tiedostokokoon. Lisätietoja löydät täältä: difference between Rights-managed and Royalty-free images .

Kuvien ostaminen

Voit laskea hinnat verkosssa kaikille kuvillesi ja maksaa luottokortilla. Halutessasi tiimimme voi lisätä sinulle tilin kuvaostoksia varten. Parhaille asiakkaillemme järjestämme räätälöityjä hintapaketteja. Tiimimme auttaa sinua mielellään kuvavalinnoissa: Selection Service.
Tunnetko jo muut tuotteemme?
  • Kuvatupea valikoima monimuotoista kuvamateriaalia ja aiheita
  • Artikkelitkorkealaatuisia juttukonaisuuksia sisältäen kuvat ja reseptit
  • Videotmodernia ruoanvalmistusta videoiden muodossa sekä tuoreita videoklippejä
  • Reseptitasiantuntevasti kirjoitettuna ja vaihtoehtoisesti ravitsemusinformaation kera
Jos se liittyy ruokaan, meillä on lähes kaikkea. Ja loput ovat työn alla...