You are on the website for customers from Suomi. To calculate prices and use the shopping cart, please go to the website for customers from USA. Go to usa.stockfood.com
Rekisteröidy
09 455 80 86
StockFood

Artikkelit

Juttukokonaisuuksia sisältäen kuvat ja reseptit –
Inspiroivia reseptejä ympäri maailman.

Kategoriat

Lisätietoja

Artikkelit tulevat alan huippujulkaisuista. Ne ammattitaitoisesti laadittuja, valmiita juttukokonaisuuksia sisältäen kuvat, reseptit ja tekstit.
  • Artikklit = Kuvat + Reseptit + Tekstit
  • Toimitukselliset artikkelit, käyttövalmista aineistoa
  • Inspiroivia ruoka-aiheita ympäri maailman
  • Läpinäkyvä, ennakoitavissa oleva hinta
  • Mahdollisuus yksinoikeudella julkaisuun

Julkaisuvalmiit kokonaisuudet ovat luotettava valinta talon sisäiselle kuvaukselle, erityisesti asiakkaille, joilla ei ole aikaisempaa ruokajuttukokemusta. Täältä löydät luovia, moderneja ruoka-aiheita ennustettavilla kustannuksilla. Etu sinulle: täydellinen kustannusten hallinta ilman turhaa vaivannäköä tai riskiä.

Artikkelit sopivat täydellisesti niin ruoka-, lifestyle- matkailu-, ja design-lehtiin kuin myös erikoisjulkaisuihin, verkkosivuille sekä älylaitteiden mobiilisovelluksiinkin.

Feature Preview-palvelu

Tunnetko jo meidän Feature Preview-palvelun? Tämä palvelu on täysin maksuton eikä vaadi sitoutumista. Tilaajana saat säännöllisesti sähköpostitse uusimmat juttumme kuusi viikkoa ennen kuin ne ilmestyvät verkkosivuillemme. Tutustu ennakkoon uusimpaan tarjontaamme rekisteröitymällä palvelun tilaajaksi Feature Preview-palvelu

Toimitustavoista

Artikkelit toimitetaan ZIP-tiedostossa. Tämä tiedosto sisältää kaikki kuvat alkuperäisessä koossa (JPG), tekstin alkuperäiskielellä sekä PDF:n juttukokonaisuudesta. Tekstit ovat yleensä englanninkielisiä, joissain tapauksissa muilla kielillä. Artikkelin kieli on kuitnekin aina nähtävissä jutun esittelysivulla. Käännökset ovat saatavilla erillisestä pyynnöstä.

Hinnasto & tilaaminen

Artikkelit ovat saatavilla myös yksinoikeudella. Tiimimme antaa mielellään tarjouksen: Ota yhteyttä. Tuotteiden eksklusiivisuuden vuoksi verkko-ostaminen ei ole mahdollista artikkeleiden kohdalla.
Tunnetko jo muut tuotteemme?
  • Kuvatupea valikoima monimuotoista kuvamateriaalia ja aiheita
  • Artikkelitkorkealaatuisia juttukonaisuuksia sisältäen kuvat ja reseptit
  • Videotmodernia ruoanvalmistusta videoiden muodossa sekä tuoreita videoklippejä
  • Reseptitasiantuntevasti kirjoitettuna ja vaihtoehtoisesti ravitsemusinformaation kera
Jos se liittyy ruokaan, meillä on lähes kaikkea. Ja loput ovat työn alla...